Naqi Warming Up Competition 3 Lipo-gel 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

NAQI® Warming Up Competition 3 is een beschermende, waterafstotende en zeer intens opwarmende lipogel om de spieren op te warmen en de onbeschermde huid te beschermen. De ideale bescherming om warmteverlies te verminderen en de spieren passief op te warmen voor buitensport in gure weersomstandigheden.

Met een intens warmtegevoel biedt de NAQI® Warming Up Competition 3 bescherming van de onbedekte huid bij buitensport in gure weersomstandigheden.

De niet -occlusieve lipogel vult de actieve opwarming aan door de bloedsdoorstroming te ondersteunen en de spieren op te warmen. Daarnaast wordt de warmte afgifte vertraagt door een beschermende film op de huid.

Van zodra sneeuw, regen of modder (en ook transpiratie) op de huid komt zal dit verdampen en warmte onttrekken van het lichaam. De Warming Up Competition legt een beschermende oliefilm op de huid en voorkomt de afkoeling door verdamping.

Daarnaast stimuleert de Warming Competition 3 de bloedcirculatie door toevoeging van Rosemarijn en Thijm en biedt intense warmte.

  • Zeer intens warmtegevoel
  • Ideaal bij gure weersomstandigheden
  • Activeert de doorbloeding
  • Passieve opwarming van de spieren
  • Vertraagt de warmteafgifte
  • Belemmert de natuurlijke huidademhaling en transpiratie niet
  • Kan extreme roodheid veroorzaken
Gebruik

Bij koud weer minstens tien minuten voor een inspanning de benen, armen en eventueel de rug en nek zachtjes inmasseren. Zo nodig herhalen.

  • Enkel voor uitwendig gebruik.
  • Vermijd elk contact met het aangezicht en de slijmvliezen.
  • Kan intense roodheid veroorzaken.
Samenstelling

De lipogel heeft als basis een huidverzorgende en voedende olie met toevoeging van spaanse peper (Capsicum) en essentiële oliën: Rosemarijn, Tijm en Kamfer.

Indicatie

Te gebruiken bij gure temperaturen om de spieren op te warmen en de niet bedekte huid te beschermen tegen afkoeling.

Details
CNK4135083
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI