Resposorbs Silicone 20x20cm 10 6850431

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

RespoSorb Silicone 20 x 20 cm - 10 p/s - RespoSorb® Silicone is een steriel, superabsorberend wondkompres voor eenmalig gebruik.

Gebruik

Verwijder de beschermstroken. Leg het kompres met de klevende zijde op de wond, zodat de groene kantzich aan de niet-wondzijde bevindt. Het kompres mag niet worden bijgeknipt.RespoSorb® Silicone bestaat uit een absorberend kompres van cellulose en superabsorberend polyacrylaat dat exsudaat opneemt en vasthoudt. De wondzijde is bedekt met een fijnmazige siliconen wondcontactlaag waardoor het verband gemakkelijk is aan te brengen en niet aan de wond hecht. De achterlaag van het verband bestaat uit groen, polypropyleen non-woven. Deze laag is hydrofoob maar luchtdoorlatend voor voldoende gaswisseling.

Indicatie

RespoSorb® Silicone is geschikt voor de behandeling van licht tot sterk exsuderende wonden: acutewonden (traumawonden, brandwonden, postoperatieve wonden) en chronische wonden (zweren, doorligwonden, tumorwonden, diabetische voeten).

Details
CNK4313862
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann