Vichy Normaderm Lotion Porie Zuiverend 200ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Normaderm Zuiverende Reinigingslotion van Vichy is geformuleerd met BHA en glycolzuur en is een matterende oplossing die onmiddellijk inwerkt op verwijde en verstopte poriën, glans, en terugkerende onzuiverheden. Deze lotion is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van een onzuivere huid en voor het behandelen van grove poriën.

Gebruik

1. Waarom moet ik een gezichtsreiniger gebruiken?Reiniging is de nummer één stap in de huidverzorgingsroutine van uw huid. Het is essentieel omdat het alle onzuiverheden verwijdert, die de poriën kunnen verstoppen en irritatie en ongemak kunnen veroorzaken. De onmiddellijke gevolgen van het niet gebruiken van een gezichtsreiniger zijn een doffe teint en het verschijnen van onvolkomenheden. De effecten op lange termijn zijn de ontwikkeling van fijne lijntjes.
2. Welke Normaderm reiniging is geschikt voor mij?
U kunt kiezen uit 3 Normaderm reinigers van Vichy. Als u zowel uw make-up wil verwijderen, uw huid wil reinigen, en tegelijkertijd uw huid wil kalmeren, kies dan voor de Normaderm 3-in-1 Micellaire Reinigingslotion. Wilt u een reiniging die op een milde wijze exfolieert, grove poriën behandelt, en het gelaat matteert? Dan adviseren wij de Normaderm Zuiverende Reinigingslotion. Heeft u behoefte aan een alles in één product dat dient als reiniging, fysieke scrub en masker? Kies dan voor de Normaderm 3-in-1 Reiniging/Scrub/Masker.
3. Wat doen salicylzuur en glycolzuur?
Salicylzuur en glycolzuur zijn ingrediënten die de huidoppervlak zachtjes exfoliëren om een fijnere huidtextuur en een zachtere huid te onthullen.

Samenstelling

Aqua - Alcohol Denat. - Glycerin - Sodium Citrate - Propylene Glycol - Peg-60 Hydrogenated Castor Oil - Ci 19140 - Ci 42053 - Glycolic Acid - Triethanolamine - Salicylic Acid - Dipotassium Glycyrrhizate - Disodium Edta - Citric Acid - Parfum

Indicatie

Zuiverende lotion voor onzuivere huid.

Details
CNK2037182
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenVichy, Vichy Normaderm
Breedte60 mm
Lengte166 mm
Diepte43 mm