Audispray Junior Zeewater + Glycerol 25ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Audispray Junior is een oorspray die speciaal werd ontworpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een reiniging waarbij het risico van overdruk op het trommelvlies beperkt wordt, dankzij de gepatenteerd dop!

Het product bestaat uit microbiologisch gecontroleerd zeewater en glycerol. Dit bestanddeel verzacht de huid van de gehoorgang en beschermt de kwetsbare oren van kinderen. Een oplossing die aangepast is aan de gevoeligheid van de gehoorgang van kinderen dankzij de aanwezigheid van glycerol in het product.

Bij regelmatig gebruik waarborgt Audispray Junior een perfecte oorhygiëne en voorkomt het de vorming van oorsmeerproppen. Een alternatief voor wattenstaafjes.

Gebruik

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 1 tot 2 verstuivingen per oor, 2 keer per week.
Kinderen die veel oorsmeer produceren mogen Audispray Junior dagelijk gebruiken.

  1. Richt de dop naar het orr en pas 1 tot 2 verstuivingen per oor toe. Houd hierbij het flesje verticaal.
  2. Masseer de onderkant van het oor enkele seconden.
  3. Kantel het hoofd naar de zijkant om overtollige vloeistof te verwijderen en droog af.
  4. Spoel de dop na elk gebruik af met warm water.
Samenstelling

Een hypertonische en microbiologische gecontroleerde zeewateroplossing, in combinatie met glycerol.

Indicatie

Om de oren van kinderen te reinigen

Contra indicatie

Niet gebruiken bij oorontstekingen of bij een medische of chirurgische voorgeschiedenis van het oor of trommelvliesaandoeningen.

Gegevens
CNK3582962
FabrikantenDiepharmex Laboratoires, Vemedia Consumer Health
MerkenAudispray
Breedte53 mm
Lengte121 mm
Diepte50 mm