Bi Osteo Caps 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Rijk aan Omega 3 vetzuren, Bi-Osteo is een synergie van vitamine C, D, K en zink dat helpt bij het handhaven van een normale botstructuur. vitamine C, vitamine E en selenium beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik

Gebruik van Bi-Osteo

1 capsule worden ingenomen met ontbijt. Inname van Bi-Osteo op een regelmatige basis is een goede manier om te zorgen voor een dagelijkse inname van kwaliteit, het optimaliseren van de opname van calcium uit voedsel en medicamenten.
  • Orale toediening.
  • Voor volwassenen en tieners.
  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Laat de aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden.
  • Bewaar bij voorkeur uit de buurt van licht en vochtigheid.
  • Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bi-Osteo wordt niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor vis en schaaldieren.
  • Als ijzer wordt voorgeschreven, neem het niet op hetzelfde moment als Bi-Osteo.
Gegevens
CNK2379204
FabrikantenCophana
MerkenBi Osteo
Breedte83 mm
Lengte117 mm
Diepte30 mm