Cellacare Halskraag Plus 2 9cm

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cellacare Cervical Classic stabiliseert de halswervelkolom en helpt spanning in de nekspieren door warm houden te verminderen.

Samenstelling

polyurethaan, katoen, elastaan, polyamide, polyester

Indicatie

cervicaal pijnsyndroom (cervicaal syndroom, cervicobrachiaal syndroom) musculaire torticollis, artrose van de halswervelkolom zonder neurologische uitval (prolaps, protrusie, facetsyndroom), spondylartritis van de halswervelkolom (de ziekte van Bechterew), discotomie (tijdelijk na de operatie), distorsie van de halswervelkolom (tijdelijk na een trauma) spondylitis van de halswervelkolom

Gegevens
CNK3276748
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenCellacare, Lohmann Rauscher
Breedte106 mm
Lengte141 mm
Diepte252 mm