Ear Band-it Zwemmen Neopreen Medium

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

EarBand-it neopreen zwemhoofdband om te verhinderen dat water in de oren komt

Deze hoofdband werd ontwikkeld om uw oren te beschermen tegen opspattend water uit het bad, de douche of tijdens wateractiviteiten (zee of zwembad)

Kenmerken:

Deze hoofdband is handig, stevig en heel nuttig in vele situaties:het beschermt de gehoorgangen tegen water, wind en koude. De earband it hoofdband is namelijk gemaakt van neopreen, een isotherm en waterdicht materiaal.

Deze multifunctionele hoofdband beschermt uw oren tegen microben of bacteriën aanwezig in de zee, bij het vallen tijdens het beoefenen van watersporten (kitesurf, windsurf, zeilen, surfen) en kan ook gebruikt worden bij traditionele sporten om u te beschermen tegen wind of regen zoals tijdens het joggen, fietsen, skiën door uw oren te beschermen tegen koude en vocht.

Merk op dat de neopreen hoofdband geluiden doorlaat zodat u niet wordt afgesloten van de buitenwereld.

Voor een volledige bescherming (100% waterdicht) in het geval van oorontstekingen of de aanwezigheid van buisjes, moet de hoofdband aangevuld worden met silicone oordopjes die op de oorschelp worden geplaatst (bv putty buddies cnk 2332617).

De hoofdband is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren (leuker), maak dus uw keuze uit de diverse kleuren. De hoofdband is gemaakt van uiterst duurzaam 3 mm neopreen met een verstelbare klittenbandsluiting voor nog meer comfort (de maat is goed verstelbaar en de hoofdband is licht rekbaar).

Tip: voor bezorgde ouders, kies een felle kleur zodat u uw kind gemakkelijk kunt spotten op het strand ;)

Gebruik

Over het algemeen wordt de hoofdband niet erg vuil omdat hij steeds in het water zit. Wij raden u aan de hoofdband na gebruik af te spoelen en niet in de zon te laten liggen voor een maximale duur. Was de hoofdband met de hand in een oplossing van lauw water en zeep en laat hem drogen in de open lucht.

  • Alle watermilieus (zee, zwembad, douche, bad)
  • Zwemmen in zee
  • Alle buitensporten (fietsen, joggen skiën)
  • Na het plaatsen van buisjes, of bij oorontstekingen

Voor een maximaal comfort is het beter de exacte schedelomtrek te meten dan alleen te vertrouwen op de leeftijd.In geval van twijfel tussen 2 maten, als uw kind zich bijvoorbeeld tussen een Small en een Medium bevindt, raden wij u aan de Medium te kiezen want kinderen hebben de vervelende gewoonte ... erg snel te groeien!

Gegevens
CNK2332641
FabrikantenAtos Medical
MerkenAtos
Breedte157 mm
Lengte269 mm
Diepte25 mm