Eye Care Vao Sneldrogend 8ml 811

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nagelproduct voor gehaaste vrouwen die hun nagellak sneller willen laten drogen. Dit product geeft de nagels een zekere schittering en maakt ze schokbestendig.De activerende stof zorgt voor heldere en intense kleuren.

Gebruik

1 minuut na het aanbrengen van je nagellak, 1 druppel van de activator aanbrengen op elke nagel. Verwijder overtollige resten met een wattenstaafje of dergelijke.

Samenstelling

Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Disiloxane (AS01)

Gegevens
CNK3160991
FabrikantenPharmaboulevard
MerkenEye Care
Breedte30 mm
Lengte70 mm
Diepte25 mm