Herborist Se-mineral 100ml 0808a

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Selenium is een bouwsteen van een aantal enzymen in ons lichaam. Het spoorelement selenium speelt een belangrijke rol in de stofwisseling. Het bekendste enzym waarvan selenium deel uitmaakt is het gluthationperoxidase, dat als antioxidant zeer belangrijk is. Selenium bindt ook zware metalen die in het lichaam terecht zijn gekomen en is daarom van belang bij de inwendige reiniging van het lichaam. Het werkt ook samen met Vitamine E om het afweersysteem te ondersteunen. Het helpt bij het behoud van een goede circulatie en het behoud van de mannelijke gezondheid.

Gebruik

3 x per dag 20 druppels in mineraalwater innemen.

Samenstelling

Ingrediënten per dagdosering: Aqua (water), ethanol, natrium seleniet pentahydraat 91,95 mcg (=27,6 mcg selenium = 50,2% RI)

Indicatie

Immuunsysteem - Antioxidant

Gegevens
CNK2126449
FabrikantenAquarius Age Company Belgium
MerkenDe Herborist
Breedte45 mm
Lengte45 mm
Diepte100 mm