Magnemar Force 3 Nf Gel 90 Orthonat

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Magnesium
Onlangs werd het belang van magnesium voor de functies van het organisme erkend door het Agentschap voor Voedselveiligheid (EFSA).

Magnesium:

  • draagt bij tot een verminderde vermoeidheid;
  • neemt deel aan verscheidene reacties binnen in het organisme zoals het elektrolytisch evenwicht, het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel, de eiwitsynthese, het proces van celdeling;
  • helpt bij het behoud van gezonde beenderen en tanden;
  • draagt bij aan een gezonde spier- en psychologische werking.


Vitamine B6
Vitamine B6 ondersteunt de rol van magnesium in de vermindering van kortstondige vermoeidheid, in het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel.

Daarenboven bezit deze vitamine nog andere functies:

  • bijdrage aan het metabolisme van de proteïnen en van het glycogeen;
  • tussenkomst in de vorming van rode bloedcellen en dus ook in het goed functioneren van het immuunsysteem.

Taurine
Magnemar force 3 richt zich tot sportieve mensen en personen die een caloriearm dieet volgen...

Magnemar force 3: een complete formule.

Gebruik

1 capsule per dag.

Samenstelling

Samenstelling: 510 mg magnesium van mariene oorsprong waarvan 300 mg magnesium (magnesiumoxide, magnesiumhydroxide, magnesiumcarbonaat, magnesiumsulfaat, magnesiumchloride, 80% RI), 120 mg taurine, 2 mg vitamine B6 (pyroxidinechlorhydraat, 142,9% RI).

Indicatie

Energie - Zenuwstelsel - Spieren - Botten

Gegevens
CNK2803591
FabrikantenTrenker
MerkenOrthonat
Breedte83 mm
Lengte130 mm
Diepte71 mm