Mepilex Border Flex Verb 15x20cm 5 595600

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Onze volgende generatie flexibele verbanden is ontworpen om te blijven zitten en zich te vormen naar het lichaam. Het verplegend personeel wint tijd, managers besparen meer kosten en patiënten. krijgen meer levenskwaliteit in de plaats 1 2 .Ontworpen om zich te vormen naar het lichaam en te blijven zitten Onze gepatenteerde Flex Technologie zorgt voor een grotere conformabiliteit en een verband dat flexibeler is dan vergelijkbare schuimverbanden met border 3 . Een verband dat meebeweegt met de patiënt en zelfs onder de douche blijft zitten 4 . Het geeft het verplegend personeel meer tijd om zich bezig te houden met de zorg en niet met verbandwissels. Slim exsudaatbeheer Het vijflagig wondverband absorbeert, kanaliseert en houdt het exsudaat vast en maakt het mogelijk om het exsudaat op te volgen Het houdt exsudaat weg van het wondbed, en voorkomt dat het terugkeert, zelfs onder compressie 5 . Het heeft een betere vloeistofverwerkingscapaciteit dan vergelijkbare verbanden en kan zowel het normale als het viskeuze exsudaat absorberen 6 7 . Minder pijn en letsel Onze bewezen Safetac®-technologie betekent minder pijn 8 en letsel 8 tijdens verbandwissels en minder risico op maceratie dan bij traditionele (kleef)verbanden 9 10 . Indicaties Mepilex® Border Flex kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse exsuderende chronische en acute wonden, zoals diabetische voetulcera, ulcus cruris, doorligwonden*, skin tears en traumatische wonden. Het kan ook worden gebruikt als onderdeel van een profylactische therapie om huidbeschadiging te helpen voorkomen, bijvoorbeeld drukzweren. Omdat het beschikbaar is in vierkante, ovale en rechthoekige vormen, kan het worden gebruikt op tal van wondtypes en wordt het beschouwd als uw 'go to' all-in-one verband. Eenvoudig aan te brengen Ons nieuwe gepatenteerde driedelige schutblad maakt het gemakkelijk om Mepilex Border Flex** 11 aan te brengen. Zo kunt u uw verbanden nauwkeurig en veilig aanbrengen - waardoor u plooien, rolranden en opnieuw aanbrengen vermijdt. Dat bespaart tijd en vermindert ook verspilling. Flex Technologie biedt uitstekende flexibiliteit 3 en conformabiliteit om vroegtijdig loslaten te voorkomen 12 Kan meer exsudaat*** verwerken dan andere all-in-one schuimverbanden 6 De Exudate Progress Monitor laat u op een objectieve manier exsudaat volgen en registreren, waardoor u mogelijk overbodige verbandwissels kunt vermijden en de wond niet verstoort 13 Voor gebruik op verschillende soorten exsuderende chronische en acute wonden *Wanneer een herpositionerings- of offloadingsprotocol wordt gebruikt **Verkrijgbaar in 15x15cm en 15x20cm ***In vitro studies

Gegevens
CNK3699501
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMepilex
Breedte192 mm
Lengte266 mm
Diepte35 mm