Nobafix Cambric Elast 6cmx4m Indiv. 20 9500320

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

NOBAFIX® is een wit, geweven, elastisch fixatieverband. Het heeft een fijne, gladde en strakke structuur die te danken is aan het weefsel. Als vochtige zwachtel wordt NOBAFIX® gebruikt om gipsspalken te vormen en/of te fixeren. Het dient ook als fixatie voor wondkussens. NOBAFIX® -zwachtels zijn 4 m lang (uitgerekt). Een vouwdoos bevat 20 zwachtels.

Gegevens
CNK2809218
FabrikantenBota
MerkenNobafix
Breedte153 mm
Lengte190 mm
Diepte81 mm