Nuby Citroganix Tand- en tandvleesgel + vingertandenborsteltje – 15g - 4m+

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De tand- en tandvleesgel van Nûby™ Citroganix™ is volledig natuurlijk en speciaal ontworpen om tandjes en tandvlees van baby's tussen 4 en 24 maanden veilig schoon te maken. Het is veilig indien ingeslikt, en beschermt tegen bacteriën die tandbederf veroorzaken dankzij het actieve bestanddeel Citroganix™. Dankzij het bijgeleverde vingertandenborsteltje leert uw kind aan een goede mondhygiëne te hebben. De silicone massagevinger plaatst zich op uw vinger. De kleine silicone massageborsteltjes laten toe zacht de eerste tandjes van je kleinte te borstelen en het tandvlees te masseren. Voor het dagelijks poetsen van tandvlees en tandjes: Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vingertandenborstel. Maak een zachte en verticale beweging om tanden en tandvlees te poetsen. Spoel de mond. Gebruik bij doorkomende tandjes de tandgel van Nûby™ Citroganix™ (+4 maanden). Citroganix™ is een natuurlijk extract van de Murcia sinaasappel. Het bezit antibacteriële eigenschappen (melkzuur) die kinderen beschermen tegen bacteriën en gisten. De bacteriën en gisten zijn verantwoordelijk voor rode billetjes of tandbederf. Met Citroganix™ bescherm je je kindje hier op een natuurlijke wijze tegen.

Gebruik

Voor het dagelijks poetsen van tanden en tandvlees: Breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertandenborstel. Poets de tanden en het tandvlees zachtjes in verticale richting. De mond spoelen.

Heeft uw baby pijn door het tandjes krijgen, dan kunt u de Nûby™ tandvleesgel gebruiken om de pijn te verlichten. (+4 maanden).

Samenstelling

Actieve stoffen :

! Citroganix (Orange Murcia) aux propriétés antibactériennes et apaisantes

Citroganix™ is een ongelooflijk, nieuw ingrediënt met drie belangrijke kenmerken:

! Citroganix™ doodt 99,999% van de bacteriën, virussen, fungi, gisten en protozoa.

! Citroganix™ blijft tot 4 uur na het aanbrengen actief.

! Citroganix™ is volledig natuurlijk.

Ingrediëntenlijst:

Aqua (Water), Glycerin, Betaine, Xanthan Gum, Flavour, Bioflavonoids, Caprylic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Stevia Leaf Extract

Gegevens
CNK3142221
FabrikantenNew Valmar
MerkenNuby
Breedte107 mm
Lengte20 mm
Diepte34 mm