Cent Pur Cent Glov Moon Pads 5

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

GLOV Moon Pads zijn herbruikbare make-upverwijderingspads. Een set bevat vijf gezichtspads in energieke pastelkleuren die gebruikt kunnen worden met water of uw favoriete reinigingsgel. GLOV Moon Pads mogen in de machine gewassen worden voor extra comfort. Het afsluitbare zakje kan gebruikt worden als pochet voor uw GLOV.GLOV is de innoverende oplossing voor het ontschminken. Het enige wat je nodig hebt is een beetje water. De GLOV-handschoen past perfect in elke beautycase en verwijdert makkelijk en efficiënt make-up. Efficiënt: de innovatieve microvezels verwijderen alle soorten van cosmetische kleuren, zelfs waterproof make-up en eyeliner. Veilig: alle GLOV-producten werden dermatologisch getest, zijn hypoallergeen en zijn zacht voor de ogen. Makkelijk en snel: gewoon wat nat maken met lauw water. Samenstelling: 100% polyester.

Gebruik

Maak nat met lauw water. Druk het handschoentje gedurende enkele seconden tegen de huid en verwijder de make-up zachtjes met behulp van draaiende bewegingen. Maak het handschoentje proper met wat zeep of met de GLOV Magnet Fiber Cleanser. Laat drogen en gebruik opnieuw.

Gegevens
CNK3953411
FabrikantenMykla - Cent Pur Cent
MerkenCent pur Cent