Arkocaps Sint-janskruid 150

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ARKOCAPSULES® SINT-JANSKRUID is een voedingssupplement op basis van planten voor de behandeling op korte termijn van lichte depressieve symptomen.

Gebruik

Orale toediening. Bestemd voor volwassenen.- 1 capsule innemen met een groot glas water. De inname moet bij voorkeur op hetzelfde tijdstip gebeuren. - De duur van de behandeling bedraagt 6 weken. Het effect treedt gewoonlijk op binnen een periode van 4 weken. Als de symptomen verergeren tijdens het gebruik van dit voedingssupplement , raadpleeg dan een arts of een apotheker.

  • Combinatie met bepaalde geneesmiddelen niet aangeraden, in het bijzonder de anticonceptiepil.
  • Lees de bijsluiter aandachtig vóór gebruik.
  • Vraag advies aan uw apotheker.
  • Als de symptomen niet verdwijnen of erger worden, neem dan contact op contact op met een arts.
  • Het gebruik van ARKOCAPSULES® SINT-JANSKRUID is niet geschikt tijdens de zwangerschap, ongeacht het trimester, bij vrouwen die zwanger kunnen worden en geen contraceptie gebruiken en tijdens de periode van borstvoeding omwille van een gebrek aan gegevens over de toediening in deze context.
Samenstelling

Sint-janskruid is een grasachtige plant, afkomstig uit Europa en Centraal-Azië. We treffen deze plant overvloedig aan langs wegen, in droge weilanden en open plekken in bossen. De bladeren hebben talrijke doorschijnende afscheidingszakjes die eruit zien als kleine gaatjes. De rand van de bladeren en van de bloemen staan vol met zwarte puntjes.

Dankzij zijn unieke knowhow, behoudt Arkopharma 100% van de werkzame bestanddelen van Sint-janskruid die synergetisch werken.

Voor één capsule:- Sint-janskruid (Hypericum perforatum L.) (droog extract van de bloeiwijze van): 175 mg.

Gegevens
CNK1544329
FabrikantenArkopharma
MerkenArkocaps, Arkogelules, Arkopharma