Arkofluide Detox Bio Nf Amp 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Arkofluides® Détox is een voedingssupplement speciaal geformuleerd om het lichaam te helpen ontgiften, in het bijzonder tijdens seizoenswisselingen of vooraleer een afslankingsprogramma te volgen.

Gebruik

Voedingssupplement. Voorbehouden aan volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar.

  • 1 ampul per dag.
  • Het is mogelijk om de inname meerdere malen per jaar te hernieuwen.

Gebruiksaanwijzing :

De ampul schudden vóór het openen. Omwille van het natuurlijke karakter kan een lichte neerslag ontstaan. Dit benadeelt de kwaliteit ervan echter totaal niet.

Klop met uw wijsvinger op elk uiteinde van de ampul om ze gemakkelijker te breken. Breek met behulp van een vel keukenrolpapier het 1e uiteinde af buiten het glas om geen scherven in het glas te hebben.

Draai de ampul om en plaats het 1euiteinde boven het glas. Breek nu het 2e uiteinde af (niet boven het glas) met behulp van een vel keukenrolpapier. Laat de vloeistof uit de ampul lopen. Voeg een half glas water of vruchtensap toe (125 ml).

Samenstelling

Detail van ingrediënten

Extract van de wortel van BIO Paardenbloem (Taraxacum officinale) – Geconcentreerd BIO Appelsap (Malus domestica) – Geconcentreerd BIO Vlierbessensap (Sambuscus nigra) – Geconcentreerd BIO Rammenassap (Raphanus sativus) – Geconcentreerd BIO Citroensap (Citrus limon).

Gemiddelde voedingsinformatie : Voor 1 ampul

  • Extract van de wortel van Paardenbloem 8,9 g
  • Geconcentreerd Vlierbessensap: 460 mg
  • Rammenassap 310 mg
  • Geconcentreerd Citroensap 30 mg
Indicatie

Detox

Contra indicatie

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Gegevens
CNK3631686
FabrikantenArkopharma
MerkenArkofluides
Breedte121 mm
Lengte170 mm
Diepte45 mm