Chlorogerm Pot Comp 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Chlorogerm draagt bij tot het behoud van een normaal energiepeil (1) en vitaal gevoel (1).

Daarnaast helpt het de natuurlijke weerstand (2) te ondersteunen. Dit voedingssupplement heeft een antioxidant capaciteit (3).

Het helpt eveneens bij de productie van hemoglobine (4) die zuurstof vervoert doorheen het lichaam.

(1) Spirulina helpt de vitaliteit van het lichaam te ondersteunen.
(2) Chlorella en Spirulina dragen bij tot de natuurlijke weerstand van het lichaam.
(3) Chlorella, Spirulina en Coriandrum hebben een antioxidant capaciteit die het lichaam helpt beschermen tegen de gevolgen van oxidatieve stress.
(4) Chlorofyl is betrokken bij de productie van hemoglobine. In het lichaam kan chlorofyl ijzer insleutelen, daardoor heeft het een essentiële rol in het functioneren van het hart, de spieren en de zenuwen.

Gebruik

Volwassenen: 1 tablet per dag.

Samenstelling

Actieve stoffen: Chlorella vulgaris 250mg, Spirulina (arthrospira plantensis) 100mg, Chlorofyl 100g, Koriander extract (Coriadrum sativum) 50mg, Alfa-liponzuur 50 mg.

Niet-actieve stoffen: vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (silicium dioxide, magnesium stearaat).

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Energie - Vitaliteit

Gegevens
CNK3624285
FabrikantenBioamoles
MerkenBioamoles
Breedte55 mm
Lengte51 mm
Diepte81 mm