Compat Ella Universal Set Nf

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Compat Ella universal toedieningsset kan gebruikt worden voor de toediening van sondevoeding, vloeistoffen en medicatie. De set is geschikt voor gebruik met de Compat Ella voedingspomp.

Gebruik

Veilig voeden:

Compat ELLA® toedieningssets zijn voorzien van gepatenteerde Auto-Anti-Free-Flow (AAFF) technologie, voor een hoge mate van patiëntveiligheid

Samenstelling

100% IV INcompatibel

De ENFit™ and ENPlus aansluitingen zijn speciaal ontwikkeld om verbinding met parenterale (IV) systemen te voorkomen.

Compat ELLA® toedieningssets zijn vrij van DEHP, BPA en Latex*.

Compatibiliteit:

  • Voedingscontainers: SmartFlex®, Flexibaggle® en andere kant-en-klare containers met ENPlus poort en met flessen met brede hals of kroonkurkflessen.
  • Enterale voedingssondes: ENFit™
  • Medicatie port: ENFit™

® Tenzij anders vermeld, zijn alle handelsmerken van Société des Produits Nestlé S.A. gebruikt met toestemming. www.compatella.com/patent. Juridische Fabrikant: Cedic Srl.

Voor meer informatie over ENFit™ zie www.stayconnected.com

Gegevens
CNK3676574
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle