D-stress Comp 80

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit voedingssupplement draagt bij tot de verbetering van de weerstand tegen stress en tot het terugwinnen van de normale intellectuele prestaties.

Gebruik

Startdosis tijdens 15 tot 30 dagen : 6 tabletten over de da g te v e rdelen, bijvoorbeeld 3 tabletten bij het ontbijt en 3 bij het middag- of avondmaal. Onderhoudsdosis : 2, 4 of 6 tabletten per dag, te verdelen over de 3 hoofdmaaltijden. U kunt uw inname van D-Stress® aanpassen in functie van uw behoeften.

In noodgevallen: 3 of 4 tabletten in één keer innemen voor een verbetering in gemiddeld een half uur.

Gegevens
CNK1715028
FabrikantenApotex / Aurobindo, GSA Healthcare, Synergia
MerkenAurobindo
Breedte83 mm
Lengte120 mm
Diepte45 mm