Detoximix Box 200ml + Caps 60 Pharmanutrics

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Detoximix Box combineert de sterktes van Detoximix Plus en Detoximix Forte. Deze natuurlijke voedingssupplementen beschermen de lever en gal en ondersteunen het lichaam bij een gezonde detox. Detoximix Plus is samengesteld uit het plantenextract van de mariadistel, een heilzaam middel tegen leveraandoeningen, en de aminozuren L-cysteïne HCL en N-acetyl-L-cysteïne (NAC). Ze spelen een cruciale rol bij de vorming van glutathion en beschermen zo de lever. Inositol en choline werken preventief tegen leverschade. Aangevuld met de organische vorm L-selenomethionine, een makkelijk door het lichaam op te nemen seleniumvorm, natriumseleniet en zink-citraat ter versterking van de weerstand. Detoximix Forte bevat de extracten van goudscherm, mariadistel, pepermunt, paardenbloem, artisjok en rozemarijn. Allen staan al eeuwen bekend als krachtige antioxidanten en hun synergistische werking ter bescherming van lever en gal. Aangevuld met kurkuma-extract ter ondersteuning van de spijsvertering. De Detoximix Box zorgt voor de ultieme ontgiftingskuur en laat de lever opnieuw vrijer ademen.

Gebruik

1 soeplepel per dag

Indicatie

Ontgifting, zuur base evenwicht, galklachten, drainage, levercirrose, oedeem

Gegevens
CNK3401973
FabrikantenPharmanutrics
MerkenPharmaNutrics