Epitact Vingerling Gel Sport M

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De vingerling gel EPITHELIUMTACT 02 werd speciaal ontwikkeld voor sporten waarbij de tenen geregeld schokken tegen de schoen krijgen (wandelen, joggen, …). Hij beschermt de tenen, verlicht de pijn en zorgt ervoor dat u perfect kunt blijven sporten.

Gebruik

Deze beschermers moeten preventiefworden gebruikt. Ze zijn ook perfect geschikt wanneer de blauwe nagel gevormd is. De beschermers moeten worden gebruikt op een schone en droge huid.

• Om de beschermers gemakkelijk aan te brengen: plaats de beschermers binnenstebuiten tegen het uiteinde van de teen en rol de beschermers vervolgens geleidelijk af.

• Maak de beschermers niet korter, want dat is nadelig voor de stevigheid.

• Verwijder de beschermers elke avond om maceratie te voorkomen.

• Plaats de beschermers in het daartoe voorziene gemetalliseerde zakje tot het volgende gebruik.

Gegevens
CNK3272002
FabrikantenGSA Healthcare, Millet Innovation, Patch Pharma
MerkenEpitact
Breedte139 mm
Lengte182 mm
Diepte15 mm