Herborist Sportspower Vial

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sportpower® is een complex voedingssupplement met gunstige invloed op het prestatievermogen. Bovendien draagt dit product bij tot een sneller herstel na trainingen en sportprestaties, en is een krachtige antioxidant. Dit product voorziet het lichaam eveneens van extra ijzer.

Gebruik

3 ampullen per dag: 1 ampul na het ontbijt, 1 ampul vòòr en 1 ampul tijdens de training/wedstrijd. Professionele duursport: 1 ampul per uur prestatie.

Samenstelling

Panax ginseng, Bupleurum Complex® (met Goudschermwortel, Mariadistel, Artisjok, Paardebloem, Abrikoos, Zwarte radijs, Wolfsklauw, Boldo, Pepermunt, Meidoorn, Klaproos en Kaapse aloë), Koninginnebrij, Ferro Plus (met waterkers, Hondsroos, brandnetel en West-Indische kers), Parelmoer, Acasiahoning, IJzersulfaat en Kopersulfaat. Als smaakmakers zijn er fructosesiroop bio en E.O. van munt en eucalyptus toegevoegd

Gegevens
CNK2627560
FabrikantenAquarius Age Company Belgium
MerkenDe Herborist
Breedte81 mm
Lengte171 mm
Diepte38 mm