Infusie Bio Ontspannen Zakje 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Of het nu gaat om het verhelpen van overwerk, stress of een nogal drukke bezigheid, het is belangrijk om de tijd te nemen om te ontspannen.

De Nutrisanté Détente biologische kruidenthee combineert :

  • Citroenmelisse heeft ontspannende eigenschappen en bevordert zo het inslapen
  • kamille, verbena, marjolein en sinaasappelblad vervolledigen de formule en zorgen voor een aangename smaak
Gebruik

Doe 1 zakje in een kopje en giet er kokend water bij. Laat 3 minuten trekken zodat de kruiden hun volle smaak kunnen afgeven, en maximaal 5 minuten, afhankelijk van de gewenste intensiteit.

Samenstelling

Citroenmelisse (55,8 %), kamille matricaria (15,8 %), zoete verbena, marjolein (8,4 %), sinaasappelboom.

Gegevens
CNK2511624
FabrikantenNutrisante, PONROY VITARMONYL BENELUX
MerkenNutrisante
Breedte83 mm
Lengte117 mm
Diepte71 mm