Leukoplast Soft White 19x72mm 100

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Eigenschappen en functies Leukoplast® soft white pleisters zijn huidvriendelijk en worden ook door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen.

Het dragermateriaal is zacht en plooibaar, de lijmlaag is op basis van het huidvriendelijke acryl en het wondkussen verkleeft niet aan de wond. De pleister is daarnaast zeer lucht- enwaterdamp doorlatend. Dit maakt het zeergeschikt voor patiënten met een gevoelige huid, zoals baby's

Dragermateriaal:Soepele en zachte non-woven

Kleefmassa:Op basis van acryl

Wondkussen:Absorberend kompres

Gegevens
CNK3924891
FabrikantenEssity Belgium
MerkenLeukoplast