Mag Boost Comp 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mag® Boost richt zich voornamelijk tot personen die vermoeid of overdreven nerveus zijn of met een aanhoudende spiervermoeidheid. Door het lichaam opnieuw dynamiek te geven, versterkt dit voedingssupplement op basis van magnesium ook het immuunsysteem.

De unieke formule van Mag® Boost verzacht het gebrek aan magnesium en vitamine D. Bovendien wordt het magnesium dankzij zijn liposome formule snel opgenomen door het spijsverteringskanaal, waardoor alle risico's op bijwerkingen worden vermeden. Een echte boost voor dagelijks comfort.

Mag® Boost is een liposomaal magnesium, wat betekent dat het magnesium, de vitamines en de aminozuren ingesloten zitten in een liposoom. Deze laatste is een kleine vetstofstructuur die op natuurlijke wijze wordt geabsorbeerd door het intestinum. Dankzij deze natuurlijke 'overdrager', vermijden we elk risico op neveneffecten tijdens de vertering.

Gebruik

Start met een aanvalsfase waarmee u het gebrek aan magnesium en vitamine D wegwerkt: neem driemaal per dag ('s ochtends, 's middags en 's avonds) 1 tablet in gedurende minstens 10 dagen of langer in functie van uw behoeftes.

Ga vervolgens verder met een onderhoudsfase en neem elke dag 1 à 2 tabletten in, naargelang uw situatie (drukke of minder drukke dag, enz.)

Samenstelling
Samenstelling voor 3 tabletten % RI
Magnesium Liposomaal 939 mg
waarvan Magnesium element 300 mg 80%
Taurine 300 mg
Vitamine B5 6 mg 100%
Vitamine B6 2 mg 143%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 9 µg 180%
Indicatie

Energie - Spieren - Zenuwstelsel

Gegevens
CNK3460284
FabrikantenGSA Healthcare, Synergia
MerkenSynergia
Breedte83 mm
Lengte120 mm
Diepte45 mm