Manix Skyn Intense Feel Condoms 10

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Intens beaded textuur gepositioneerd in een golf-achtig patroon op de meest gevoelige gebieden om stimulatie en plezier voor beide partners te maximaliseren.

Deze nieuwe generatie condooms is gemaakt van SKYNFEEL®, een revolutionair latexvrij materiaal dat zacht en comfortabel is en de sensatie geeft alsof u niets draagt. Het geeft beide partners ongelooflijk natuurlijke en sensuele sensaties.

Samenstelling

Zij zijn gesmeerd met niet-spermicide SK-70 (dimethicone) siliconen.

SKYN condooms bevatten geen dierlijke ingrediënten of nonoxynol 9.

Gegevens
CNK3437613
FabrikantenAmophar, SXwell
MerkenManix
Breedte65 mm
Lengte126 mm
Diepte50 mm