Mörser Nagelvijl Glas color 14cm N°11

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze Mörser glas nagelvijl uit Solingen is van topkwaliteit. Hij is gemaakt van speciaal gehard glas en versterkt de natuurlijke nagel. Deze vijl blijft scherp en steriel. De bestandsdelen die aanwezig zijn in de nagelvijl zijn niet poreus waardoor ze geen water kunnen absorberen en daardoor geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën zijn. De vijl kan gemakkelijk gereinigd worden met water. Lengte: 14 cm

Indicatie

Glasvijl, Color, 14cm

Gegevens
CNK2912889
FabrikantenEureka Pharma
MerkenMorser
Breedte43 mm
Lengte185 mm
Diepte10 mm