Naqi Massage Lotion Cool 5l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Met zijn verkoelend effect is de NAQI® Massage Lotion Cool de ideale massage lotion om te gebruiken bij warm weer of na een zware sportinspanning. Deze verfrissende massage lotion, voelt bijzonder aangenaam op het lichaam en wordt dan ook vaak gebruikt voor sportmassages. Na de behandeling voelt de huid zacht en gehydrateerd aan.

Deze lotion is zeer economisch in gebruik, laat geen vlekken na en is makkelijk afwasbaar.De Massage Lotion Cool is ontwikkeld voor middellange massages van ongeveer 30 minuten.

Gebruik

Geschikt voor alle types massages, bij uitstek voor middellange massages (+/- 30 min) na het sporten en bij warme temperaturen.

Samenstelling
  • Menthol: Verkoelend
  • Menthyl Lactate: verkoelend met een langere werking
Indicatie

Gebruik de NAQI® Massage Lotion cool voor een verfrissende massage.

Details
CNK1658103
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI