NAQI Oral Care Gel 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het NAQI Oral Care gamma heeft een viervoudige werking:

  1. Verstevigt, beschermt en bevordert het herstel van het tandvlees
  2. Voorkomt de vorming van een biofilm op de tanden
  3. Stabiliseert de residente orale flora
  4. Zorgt voor een intense hydratatie van de mond

NAQI Oral Care gel is een verzorgende gel op basis van natuurlijke stressbeschermingsmoleculen die de tanden en de conditie van het tandvlees gezonder maakt. De gel zorgt voor een intensieve hydratatie van de mond waardoor het de symptomen van een droge en slechte adem vermindert en verlicht.De gel is uitermate aangewezen om te gebruiken voor een ingreep: hij verbetert de mondflora en bevordert het herstel.

Het Oral Care gamma is pH neutraal (7) en bevat geen fluor, chloor, zoetstoffen of chloorhexidine. Met muntsmaak voor een fris gevoel.

Gebruik

Poets de tanden 2x daags met de NAQI Oral Care Gel.Geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees.

Een optimaal resultaat wordt verkregen door de mond te spoelen met NAQI Orale Care Wash & Rinse na het poetsen van de tanden met de NAQI Orale Care gel.

Samenstelling

NAQI® Oral Care Gel is geformuleerd met de natuurlijke stressbeschermingsmoleculen Ectoine, Glyceryl Glucoside en Betaine om de mond intens te hydrateren, irritatie te verminderen en het herstelproces te bevorderen.

De gel vermindert plakvorming en verzacht de symptomen van een droge mond en slechte adem.

Indicatie

NAQI® Oral Care kan aangewend worden voor de dagelijkse verzorging van de mond, om de conditie van de mond te optimaliseren voor een ingreep en het herstel erna te bevorderen.

Gegevens
CNK3688371
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI
Breedte45 mm
Lengte173 mm
Diepte43 mm