Natural Energy - Umanose 60 Caps

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Umanose is een synegetische samenstelling op basis van D-mannose, Vitamine C en melkzuurbacteriën.

D-mannose is een natuurlijke stof die in kleine hoeveelheid wordt teruggevonden in veenbessen of Cranberries. D-mannose wordt snel in het lichaam opgenomen en komt onveranderd in de urine terecht. E. coli bacteriën hechten zich aan de D-Mannose en worden zo bij het urineren uit het lichaam verwijderd.

Gebruik

1 à 2 capsules per dag tot maximum 1 capsule om de 3 à 4 uur.

Samenstelling

D-mannose 300mg, Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose),Vulstof (Microkristallijne cellulose), Fructo-oligosachariden (FOS) 90mg, Vitamine C (L-ascorbinezuur) 60mg (75% RI), Melkzuurbacteriën en Bifidobacteriën 670 mio kve* (waarvan Lacticaseibacillus rhamnosus GG BIO6870 500 mio, Lactobacillus acidophilus DDS-1 BIO6307 85 mio, Bifidobacterium bifidum BIO5480 85 mio), Antiklontermiddelen (Magnesiumzouten van vetzuren, Siliciumdioxide)

Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.

Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Gegevens
CNK3529492
FabrikantenCeres Pharma
MerkenNatural Energy
Breedte75 mm
Lengte175 mm
Diepte70 mm