Omniplast 5cmx5m 1 P/s

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Fixatiepleister van textielweefsel. Een tape die goed blijft zitten, bijvoorbeeldom een verband vast te zetten of een sonde of canule te bevestigen.

Gebruik

De huid moet droog zijn voor het aanbrengen van de tape.

Indicatie

Voor het fixeren van allerlei verbanden en het vastzetten van sondes, canules ofkatheters. Geschikt voor patiënten met een normale huid. Voorzichtigheid is geboden bij een gevoelige huid.

Gegevens
CNK3510849
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann
Breedte68 mm
Lengte79 mm
Diepte63 mm
Hoeveelheid verpakking1 p/s