Purasana Essentielle Olie Ravintsara 10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De kamferboom (Cinnamomum camphora) is een aromatische hoge groenblijvende boom die vooral in vochtige tropische bossen groeit. De Purasana Ravintasara is afkomstig uit Madagascar en wordt via stoomdestillatie gewonnen uit de bladeren.

De Ravintsara olie wordt verstoven voor zijn ontsmettende eigenschappen in de lucht. Inhaleren bij verkoudheden werkt slijmoplossende en slijm losmakend. Het helpt de luchtwegen vrij te maken.

Deze 100% natuurlijke etherische olie kan ook worden toegevoegd aan badolie en massageolie.

Gebruik

Inname: 1 druppel in een koffielepel honing of op een klontje rietsuiker (1 maal daags) is goed bij neusverkoudheid.

Hoe gebruik ik Purasana Ravintsara olie als massageolie?
Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandel-, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie.
Hoe gebruik ik Purasana Ravintsara als badolie?
Meng 5 druppels in 10 ml badschuim of basisolie (zoals zoete amandelolie), giet vervolgens in een bad met warm water.
Samenstelling

Pure essentiële olie van kamferboom ravintsara (Cinnamomum camphora L. J. Presl); Oorsprong: Madagascar; Extractie: stoomdestillatie; Plantendeel: bladeren; Chemotype: 1,8-cineol, alfa-terpineol

Indicatie

Antivirale en antibacteriële - Stimuleert ze de weerstand - Goed bij neusverkoudheid - Helpt luchtwegen vrij te maken

Gegevens
CNK3814001
FabrikantenPurasana
MerkenPurasana