Q10 Green 100mg Soft V-caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Q10-vorm die identiek is aan de natuurlijke vorm met een hoge biologische beschikbaarheid en gegarandeerde veiligheid. Voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Samenstelling

Inhoud:
Mengsel van sojaolie (bevat geen oestrogene stoffen, Glycine max); coënzym Q10 (ubiquinone); antioxidant: d-alfa-tocoferol.

Omhulling:
Phytocaps; glansmiddel: hydroxypropylzetmeel; bevochtigingsmiddelen: plantaardige glycerol en sorbitol; stabilisatoren: agar, carrageen en pectine (van appel); gezuiverd water; vetvrij cacaopoeder (Theobroma cocoa); groene thee poeder (Camellia sinensis, Matcha); rode bietenpoeder (Beta vulgaris);
kleurstof: riboflavine).

Indicatie

Hart- en bloedvaten - Energie

Gegevens
CNK4258711
FabrikantenPharma Nord
MerkenPharma Nord