Sjankara Lavendelco2-extract 11ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Lavandula angustifolia. (Linalool, Linalyl acetate, Ocimene, 1,8-Cineole, Terpinene4-ol, Lavandulyl acetate).

Naast vooral wasbestanddelen bevat het 'selectief' CO2-extract van Lavendel 60 tot 85% etherische olie, met als hoofdbestanddelen linalool en linalyl acetaat en, in mindere mate, ocimene, 1,8-cineole, lavandulol, lavandulyl acetaat, borneol, borneon… De geur van het CO2-extract verschilt duidelijk van de geur van de Lavendel etherische olie, maar de werking is gelijkaardig. Een uitstekend alternatief voor mensen die de geur van lavendelolie niet zo aangenaam vinden.

  1. Lavendel is bekend om zijn rustgevende werking bij spanning, nervositeit, angst, stress en depressie.
  2. Ook bij slaapproblemen kan het een uitstekende ondersteuning geven.
  3. In de huidverzorging werkt het ontsmettend en stimuleert huidherstel.
  4. Lavendel is ook een uitstekende spierontspanner.
Details
CNK4370946
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara