St Janskruid Bio Lipide Extract 50ml Pranarom

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het in olie geweekte Sint-janskruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en is een echt "plantaardig verband"! Het is een wondhelend, herstellend en verzachtend oliemaceraat. Nu begrijpen we waarom ze al zo vaak door zovelen werd verkozen! Ideaal bij wondjes, maar jammer genoeg fotosensibiliserend, vermijd dus blootstelling aan de zon tot 24 uur na gebruik. Binnen de "beroemde" behandelingen (die met een heel goede reputatie), raden we aan deze olie 's avonds aan te brengen, bijvoorbeeld bij het slapengaan...

Gebruik

Blessures en kleine wondjes: Breng na de wonde te hebben schoongemaakt en ontsmet, een aantal druppels van het maceraat van Sint-Janskruid . Bescherm de wonde met een verband of gaas.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag : Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Sporen van essentiële olie van het Sint-Janskruid met ontstekingsremmende en ontzwellende werking. Onstekingsremmende en wondgenezende fytosterolen: hyperforine en hypericine (fotosensibiliserend).

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).

Indicatie

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor fragiele, gevoelige en rode huiden. Verzacht en versoepelt.

Contra indicatie

• Vermijd contact met de ogen.

• Niet aanbrengen op beschadigde huid.

• Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

• De huid niet blootstellen aan UV-licht gedurende 12 uur na aanbrengen.

• Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.

• UITWENDIG GEBRUIK

OPMERKING: Niet blootstellen aan de zon tot 24 uur na gebruik en niet inslikken

Gegevens
CNK2470722
FabrikantenPranarom International, SA Inula (Pranarom, Herbalgem)
MerkenPranarom
Breedte45 mm
Lengte110 mm
Diepte45 mm