Caudalie Resveratrol Lift Verstevig.nachtcr 50ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het Collageen van de toekomst? Vegan & Duurzaam.

De Crème Nachtthee strijkt rimpels glad gedurende de nacht voor uitgeruste gelaatstrekken, een stevigere huid en een stralender teint bij het ontwaken. De kern van de innovatie is Vegan Collageen 1*, plantaardig collageen, gecombineerd met een exclusief anti-aging patent (Resveratrol uit de wijnstok, hyaluronzuren en vegan collageenbooster) om de 3 soorten collageen te stimuleren.

Verkrijgbaar in navulformaat.

*Fragment.

Gegevens
CNK4717948
FabrikantenCaudalie
MerkenCaudalie