Dermasilk Verbandshirt Vrouw l 2 301723

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dermasilk® verbandzijde is geschikt voor de behandeling van eczeem.

Het materiaal is rekbaar , sluit goed aan op de huid en voorkomt huidbeschadiging door krabben of irritatie bij eczeem en andere huidaandoeningen.

Dermasilk® beschermt tegen infecties door de speciale antibacteriële bewerking, waardoor jeuk en roodheid afnemen. In combinatie met zalf versterkt het de werking van zalf.

Gegevens
CNK3238698
FabrikantenBAP Medical
MerkenDermasilk