Intrasite Confor. Kp+gel 10x10cm 10 66000324

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

INTRASITE Conformable combineert het voordeel van Intrasite Gel met een non-woven kompres voor eenvoudige en milde behandeling van open wonden.

Gebruik

Stap 1:

Reinig de wond met een steriele zoutoplossing.

Stap 2:

Open de verpakking. Haal het kompres uit de verpakking en ontvouw het indien gewenst.

Stap 3:

Afhankelijk van het type wond brengt u het kompres in of over de wond aan.

Stap 4:

Fixeer met een secundair verband of folie ( OPSITE* FLEXIGRID) of een absorberend kompres ( ALLEVYN/ MELOLIN*) Step 4

Verwijderen van het verband:

Met een pincet het kompres verwijderen en de wond spoelen met een steriele fysiologische zoutoplossing. Zorg ervoor dat alle resten van het kompres uit de wond verwijderd worden. Er wordt geadviseerd het kompres tenminste éénmaal per drie dagen te verwisselen.

Gegevens
CNK1579705
FabrikantenSmith & Nephew NV
MerkenSmith & Nephew
Breedte170 mm
Lengte207 mm
Diepte25 mm