Vicks Vul575e4 Sweet Dreams Humidifier

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Inspireer zoete dromen en maak bedtijd leuk terwijl u uw kind helpt comfortabeler te slapen met de Vicks SweetDreams Ultrasone Koele Nevel Luchtbevochtiger.

  • Brede tankopening is gemakkelijk te vullen en schoon te maken
  • Accepteert 2 VapoPads
  • Projecten 3 thema's: Zee, Safari en Sterrennacht

Ultrasone Cool Moisture Humidifier zorgt voor zichtbare mist-Projector die de slaapkamer van je kind transformeert met negen op dromen geïnspireerde afbeeldingen in drie thema's: Zee, Safari en Sterrennacht. Deze tank van 3,8 liter is ontworpen voor middelgrote kamers, is eenvoudig schoon te maken en te vullen, kan tot 24 uur gebruikt worden en schakelt automatisch uit als de tank leeg is. De instelbare nevelregeling en de ultrastille werking maken dit een perfecte keuze voor de kamer van je kind.

Indicatie

luchtbevochtiger - nachtlamp

Gegevens
CNK3297603
FabrikantenGSA Healthcare, Kaz
MerkenVicks
Breedte297 mm
Lengte287 mm
Diepte332 mm