Sportscontrol Winergy Lemon Pdr Zakje 25x72,75g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Samenstelling

Ingrediënten:

Maltodextrine, Fructose, Natrium chloride, Kalium chloride, Magnesium citraat, Aroma (citroen). Met suikers. SportsControl WinErgy is een 'energiedrank' die speciaal werd ontwikkeld om een optimale opname van koolhydraten (suikers) tijdens inspanning te verwezenlijken. Eén liter SportsControl WinErgy levert 140 gram koolhydraten, waarvan 71 % maltodextrine en 29 % fructose, en staat voor een energieopname van 552 kcal per liter. SportsControl WinErgy is een hypertone drank met een osmolaliteit van 450 mOsm/kg. Omwille van deze osmolaliteit, die hoger is dan van onze hypotone dorstlesser SportsControl 2Win (250 mOsm/kg) of rehydratatiedrank SportsControl O.R.S.4Sport (225 Osm/kg), verloopt de opname van water in het lichaam met deze typische energiedrank trager. Aldus is SportsControl WinErgy, in tegenstelling tot SportsControl 2Win of SportsControl O.R.S.4Sport een sportdrank die in eerste instantie de opname van koolhydraten in het lichaam beoogt en in mindere mate de opname van water, ter compensatie van zweetverlies.

Indicatie

Kenmerken:

  • Energierijke sportdrank voor snelle opname van koolhydraten voor, tijdens en na inspanning
  • Ideale sportdrank in een koude omgeving
  • Verbetering van het uithoudingsvermogen
  • Voorkomt spiervermoeidheid
  • Ideale sportdrank voor 'oplading' van koolhydraten voor en na inspanning
Gegevens
CNK2648590
FabrikantenVerdepharma
MerkenSportscontrol
Breedte229 mm
Lengte250 mm
Diepte150 mm