Topialyse Balsem Reinigend 400ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verzachtende reinigende verzorging bij ernstige droogheid en jeuk - zeer droge tot atopische huid.

Gebruik

Aanbrengen op de vochtige huid, laten schuimen, afspoelen en vervolgens voorzichtig drogen zonder te wrijven.

Samenstelling
  • hydraterende en vettende werkzame stoffen 35% [katoenzaadolie, kokosolie: bron van omega 3, 6 en 9]: Werkt vettend en beschermt de huidbarrière. Langdurige hydratatie.
  • Niacinamide: kalmeert irritaties.
  • Prebiotische suiker: brengt de huidflora weer in balans.
  • Reinigende basis met hoge tolerantie [0% sulfaat]: reinigt de huid op milde wijze, waarbij de hydrolipide laag van de huid onaangetast blijft.
Gegevens
CNK3469723
FabrikantenSVR
MerkenSVR
Breedte65 mm
Lengte198 mm
Diepte71 mm
Hoeveelheid verpakking400